Mijn eerste blogbericht…gewoon doen!! Dat is de enige boodschap blijkbaar. Met meer dan 30 jaar passie voor interieur, mode en schoonheid moet ik toch voldoende te vertellen hebben. Inderdaad, zoveel…maar waar begin ik?

Best bij het prille begin zeker? Reeds als kind was ik gefascineerd door kleur, materialen, mode,tijdschriften . Kon ik gelukkig of ongelukkig worden van het , in mijn ogen , juiste of foute interieur of kleur. Het was vooral mijn omgeving, die zeer verschillend en daardoor uiterst boeiend was, die me inspireerde.

Pas echter , toen ik door omstandigheden bij mijn vader in de verfhandel terechtkwam, werd ik helemaal gebeten door de microbe. Waarschijnlijk zat het in de genen…

Tot op de dag van vandaag , blijf ik alle tijdschriften van interieur, mode en lifestyle verslinden. Ik word blij van al die schoonheid.

Nu ook nog het enorme digitale aanbod. Pinterest, Instagram.. ik word er vrolijk van !

Bedoeling is om interessante nieuwtjes te filteren, om jullie te inspireren en informeren.

Want zegt de spreuk niet , geluk kan je vermenigvuldigen door het te delen ?

Tot blogs,

Ingrid JJ

 

 

 

 

 

About the author